Uendelige muligheder

MPU

Mobile Production Unit

Har du brug for en mobil produktionsenhed? Trifoliums Mobile Production Unit kan stilles op on-site hos dig. Vores MPU kan bruges til en lang række forskellige opgaver og kan bestykkes efter behov. 

Plug’n’play

Vi tilbyder dig lynhurtig opstilling og billig transport på egen blokvogn. 

Brug af MPU

MPU’en egner sig eksempelvis til kurser, workshops og konferencer, efteruddannelse i virksomheden, co-creation-forløb og firmaarrangementer. Den kan også opstilles på byggepladser, festivaler, udstillinger, højskoler, gymnasier, videregående læreanstalter, eller hvor du har brug for fuld fleksibilitet i stabile rammer. 

Bemanding

Hvis du har behov for professionel bemanding inden for forskellige fagområder, kan Trifolium bemande MPU’en med undervisere eller oplægsholdere. Vi har et bredt udsnit af kompetencer inden for design- og innovationsprocesser, produktion, teknologiforståelse, mm. 

Fuldt udstyret med:

  • Fuldplade CNC-fræser
  • Laserskærer (Mira 7)
  • Spånsug
  • Kap/geringssav
  • Bordsav
  • Kompressor
  • Bredt udvalg af akku-håndværktøj

Case

MPU til Co-creation og lokalproduktion

MPU’en blev eksempelvis anvendt til lokalproduktion i forbindelse med opbygning af en nærgenbrugsstation som et co-creation-forløb med unge fra lokalområdet i Urbanplanen. Co-creation bestod af et samarbejde med tegnestuen Studio Heima, Boligforeningen 3B - KAB og Trifolium, hvor vi faciliterede produktionen af en møbelserie tegnet af arkitekter og bygget af de lokale unge. Trifolium hjalp de lokale beboere med ideer til forbedringer af hjemmet, skiltning til området mm. Derudover samarbejdede Trifolium og Boligforeningen 3B - KAB med ungdomsorganisationen FRAK, hvor vi understøttede forskellige produktioner i forbindelse med etablering af FRAKs nye kontormiljø.

Priser og kontakt

Interesseret i at høre mere? Kontakt os for at få priser samt mere information om dine muligheder for at benytte vores MPU.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

TRIFOLIUM

Bådehavnsgade 42K,
2450 København SV

Kontakt
Telefon: +45 53551515
Mail: info@trifo.dk

Åbningstider:
Mandag - fredag, 9-16

Find vej