Her er historien om Trifolium

Idéen bag Trifolium

Grundidéen bag Trifolium bygger på lysten til at skabe inddragende, fleksibelt og udviklende arbejdsmiljø, som gør op med fastlåste processer og traditionelle måder at tænke og handle på.

Vi er et fleksibelt, medlemsbaseret arbejdsfællesskab, hvor du kan producere her og nu, lære af andre og have et godt arbejdsliv med ligesindede. Trifolium er fuld frihed under ansvar i faste rammer. 

Et værksteds- og kontorfællesskab

Trifolium er først og fremmest et industrielt værksteds- og kontorfællesskab til virksomheder, som har brug for professionelle udviklings- og produktionsfaciliteter. På +5000 m2 tilbyder vi syv fuldt servicerede værksteder, kontorpladser, møde- og event faciliteter, fotostudie, et mobilt containerværksted, teambuilding mm. - det hele på fleksible vilkår. Vi er et stærkt tværfagligt og socialt community i professionelle rammer henvendt til professionel produktion.

Virksomheder i Trifolium

De virksomheder, som allerede er en del af Trifolium, arbejder inden for et bredt felt. Fra design og produktion af møbler, inventar, højtalere til udvikling af medico-udstyr, kommunikationsteknologi til satellitter, autonome robotter og meget mere. Som medlem vil du blive en del af et arbejdsfællesskab med ligesindede, hvor der er både dybde og bredde i interesser, viden og faglighed. 

Så har du lyst til at se, hvad der ligger i krydsfeltet mellem materialer, håndværk, teknologi og læring, mellem det digitale og det taktile, er du kommet til det rigtige sted. 

Beliggenhed i Sydhavnen

Trifolium ligger i Københavns Sydhavn i et industrielt område med tradition for, at mindre firmaer, startups og niche-orienterede håndværksvirksomheder slår sig ned. Vi ligger centralt placeret, så svinger du den ene vej, er du så godt som i København, og vælger du den modsatte retning, er du på motorvejen eller i lufthavnen på få minutter. Her er plads, albuerum, frisk luft og vand omkring os. Her er i det hele taget en stemning af nysgerrighed og skabertrang, og der løber en kreativ åre gennem hele området.     

Inspiration lige uden for døren

Området er, ligesom Trifolium, et møde mellem gamle traditioner og nye tanker om fremtidens løsninger. Du kan stadig se, mærke og indånde det gamle Sydhavnen med industri, skæve fiskerhuse og små vuggende joller i havnen, som ligger side om side med nyrestaurerede husbåde og moderne byggeri. Så trænger du til at lufte tankerne, kan du gå en tur i Fiskerhavnen, der ligger lige overfor, eller lægge vejen forbi det store grønne rekreative område, Sydhavnstippen, med alpacaer, græssende får og sværmende sommerfugle. 

Historien bag Trifolium

Navnet Trifolium er latinsk og betyder trekløver. Trifolium var oprindeligt et større Sjællandsk andelsmejeri, der med sit indtog i København byggede en hypermoderne mejeribygning i 1966. Mejeriet blev senere sammenlagt med andre mejerier i et større konglomerat. Bygningen er siden 2016 løbende blevet transformeret og opdateret til sit nye formål som industrielt arbejdsfællesskab. 

Et ordentligt klima 

Bygningen, som huser Trifolium, er udstyret med solceller på både tag og facade, som leverer mere end 30% af den strøm, vi bruger. Der er ladestandere til din elbil og gratis parkeringspladser lige ved døren. Trifolium bygger på fremtidens løsninger, hvilket betyder, at vi kombinerer teknologi med læring og sund fornuft for at skabe et miljø, som både er bæredygtigt for miljøet og for os mennesker, der skal holde til og nyde et langt arbejdsliv. Vi ser derfor sammenhængen mellem læring, teknologi, bæredygtige materialer, håndværk og digital produktion som en del af  fremtidens løsninger.  

Vil du være en af os?

Kom forbi og hils på. Book en rundtur, og bliv klogere.  

Workshop help

Albert Møbius

Workshop manager

Artemis Antonopoulou

Workshop engineer

Diderik van Huizen

Fabrication manager

Emil Jasper

Office Space & community manager

Gustav Just Jensen

fabrication manager

Ida Ejlebæk Clausen

Event coordinator

Jonathan Jønch-Sørensen

project manager

Lasse Skånstrøm

Co-Founder & CEO

Lau Gotthard Christensen

Event- & some manager

Luna Tindbæk

Office assistent

Simone Sandahl

Fabrication manager

Thomas Sandahl

Kontakt os

Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere om Trifolium, så brug vores kontaktformular herunder.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

TRIFOLIUM

Bådehavnsgade 42K,
2450 København SV

Kontakt
Telefon: +45 53551515
Mail: info@trifo.dk

Åbningstider (administration):
Mandag - fredag, kl. 9 - 16

Find vej