Teambuilding

Firmaarrangementer

Unikke oplevelser til teambuilding og firmaarrangementer

Hos Trifolium har vi et mobilt værksted, der kan besøge din virksomhed eller du kan besøge os i sydhavn, og give dine medarbejdere en helt unik dag i håndværkets tegn. Det kunne væreen teambuilding eller et firmaarrangement for nye samarbejdspartnere, kollegaer ellerforretningsforbindelser, hvor i har en halv eller hel dag sammen.

I får materialer i hånden, bygger et produkt i kan bruge på arbejdspladsen og får en oplevelse af hvad et værksted rummer og hvordan det fungerer.

Kurserne henvender sig til alle køn og alle niveauer af erfaringen inden for håndværk. Alle vil få en ordentlig introduktion til maskinerne, så alle føler sig trygge i dette. Det handler ikke om at være bedst, men om at få ny læring, udvide sin horisont, have det sjovt og få et indblik i vores mobile værksted, samt få et produkt med hjem. Du kan nedenfor læse videre om vores koncepter, samt få et billede af hvordan en dag kunne se ud. Hvis i inden ønsker at holde et møde, eller efterfølgende også ønsker middag og eller fest, så er dette også en mulighed hos Trifolium.

Vi har udviklet 3 koncepter

Hurtig byg

En teambuilding skabt til dem der ønsker en sjov dag, med fokus på resultater og hurtige processer.

Læs mere

Byggeduellen

Byggeduellen er for det konkurrencelystne team, hvor der er fokus på konkurrencer og samarbejde.

Læs mere

Vi bygger sammen

Styrk jeres sammenhold og få energien ud i hænderne.

Læs mere

Priser og kontakt

Interesseret i at høre mere? Kontakt os for at få priser samt mere information om dine muligheder for at benytte vores MPU.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

TRIFOLIUM

Bådehavnsgade 42K,
2450 København SV

Kontakt
Telefon: +45 53551515
Mail: info@trifo.dk

Åbningstider:
Mandag - fredag, 9-16

Find vej