Mobil Produktionsenhed

Uddannelser

Fra 1 dag

Sjælland, fyn og Jylland, samtbrofaste øer

Fra 5.000 kr.

Skræddersyede undervisningsforløb for uddannelsesinstitutioner

Er du en uddannelsesinstitution og skal undervise i hardware fremstilling, kan Trifoliums Mobile Production Unit stilles op on-site hos dig og vi kan tilrettelægge skræddersyede forløb til alle aldersgrupper.

MPU’en blev eksempelvis anvendt til lokalproduktion i forbindelse med opbygning af en nærgenbrugsstation som et co-creation-forløb med unge fra lokalområdet i Urbanplanen. Co creation bestod af et. samarbejde med tegnestuen Studio Heima, Boligforeningen 3B - KAB og Trifolium, hvor vi faciliterede produktionen af en møbelserie tegnet af arkitekter og bygget af de lokale unge. Trifolium hjalp de lokale beboere med ideer til forbedringer af hjemmet, skiltning til området mm. Derudover samarbejdede Trifolium og Boligforeningen 3B - KAB med ungdomsorganisationen FRAK, hvor vi understøttede forskellige produktioner i forbindelse med etablering af FRAKs nye kontormiljø.

Billede af Trifoliums selskabslokaler med fleksible prisstrukturer, der giver mulighed for skræddersyede løsninger og god værdi for pengene.
Mobil Produktionsenhed
FULDT UDSTYRET MED
- Fuldplade CNC-fræser
- Laserskærer (Mira 7)
- Spånsug
- Kap/geringssav
- Bordsav
- Kompressor
- Bredt udvalg af akku-håndværktøj

Priser og kontakt

Interesseret i at høre mere? Kontakt os for at få priser samt mere information om dine muligheder for at benytte vores MPU.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

TRIFOLIUM

Bådehavnsgade 42K,
2450 København SV

Kontakt
Telefon: +45 53551515
Mail: info@trifo.dk

Åbningstider:
Mandag - fredag, 9-16

Find vej