Værksteder

Har du og din virksomhed brug for maskiner til at producere, bygge projekter eller lave prototyper

Professionelle Værksteder til leje

Professionelle løsninger kræver professionelle rammer. Vi har syv specialiserede værksteder samt et mobilt container værksted (MPU), som alle indeholder professionelt udstyr målrettet det enkelte fagområde. I værkstederne er der et gennemgående fokus på kvalitet med udgangspunkt i professionelle virksomheders produktionsflow. 

Træværksted

Arbejder din virksomhed med træ? Hos os kan i få fri adgang til hele vores træværksted med stor maskinpark og mulighed for køb af materialer.

Læs mere

Metalværksted

Arbejder din virksomhed med metal? Hos os kan i få fri adgang til hele vores metalværksted med lækre faciliteter og stort udvalg af udstyr og maskiner.

Læs mere

Tekstilværksted

Arbejder din virksomhed med tekstil? Hos os kan i få fri adgang til vores tekstilværkstedet med lækre faciliteter og stor maskinpark til ethvert behov.

Læs mere

ELEKTRONIKVÆRKSTED

Arbejder din virksomhed med elektronik? Hos os kan i få fri adgang til hele vores elektronikværksted med veludstyrede arbejdsstationer.

Læs mere

Prototypeværksted

Arbejder din virksomhed med prototyper? Hos os kan i få fri adgang til hele vores prototypeværksted med stort udvalg af maskiner og materialer.

Læs mere

Modelværksted

Bygger din virksomhed modeller? Vores professionelle modelværksted har et bredt udvalg af maskiner og værktøjer, fleksible arbejdsstationer, salg af materialer og meget mere.

Læs mere

PRISER

Kontakt os og lad os beregne den rigtige pris for dig og din virksomhed afhængig af hvilke værksteder du er interesseret i, samt hvor mange teammedlemmer der skal benytte dem.

Billede af Trifoliums selskabslokaler med fleksible prisstrukturer, der giver mulighed for skræddersyede løsninger og god værdi for pengene.
Fuldtid
4.250 kr/md ekskl. moms
Adgang alle ugens dage 24/7
Billede af Trifoliums selskabslokaler med fleksible prisstrukturer, der giver mulighed for skræddersyede løsninger og god værdi for pengene.
DELTID
2.800 kr/md ekskl. moms
Adgang hverdage efter 16:00 og weekender

Book en rundvisning

Skriv dine kontaktoplysninger herunder, så finder vi en dag, hvor du kan komme forbi og få en rundtur

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

TRIFOLIUM

Bådehavnsgade 42K
2450 København SV

Kontakt
Telefon: +45 53551515
Mail: info@trifo.dk

Åbningstider (adm.):
Mandag - fredag, 9-16

Find vej