EGEN PLADS

Kontor til leje i Københavns sydhavn

Med egen plads får du et hæve/sænkebord, personlig opbevaring, 24-timers adgang, gratis kaffe & te, posthåndtering, og adgang til vores office manager. Derudover er der fri adgang til fællesområder og mødelokaler. Med muligheden for at tilpasse dit arbejdsrum og en let onboardingsproces sikrer vi, at du hurtigt og uden problemer kan komme godt i gang hos os.

Fra 1.800 kr. pr. måned

EGEN PLADS - i vores fællesskab

Din egen plads i vores åbne kontormiljø - udstyret med alt, hvad du behøver. Fra hæve/sænkebord, ergonomisk stol, fibernet, fri kaffe & te til ringerum, badefaciliteter, posthåndtering, og meget mere - det hele med adgang 24/7 og serviceret af vores office manager. Nyd godt af fællesskabet og det åbne kontormiljø, hvor der også er plads til privatlivet.

1 plads - mange faciliteter

Mødefaciliteter i forskellige størrelser tilbyder alt fra lydisolerede telefonbokse til store konferencerum. Med et bredt udvalg af ringerum og mødelokaler, kan du vælge det lokale, der passer til dit behov. Det gør det nemt at booke det ideelle setup, uanset om du har brug for ro til et vigtigt opkald eller plads til en stor begivenhed.

eget område - personlig stil

Tilpas jeres kontorområde, så det viser, hvad jeres virksomhed står for. I samarbejde med os, kan I skabe et rum, der udtrykker jeres virksomheds identitet, kultur og værdier - vi har både fagfolk, materialer og maskiner til det hele.

Sund frokostordning

Hver dag præsenterer vi et bredt udvalg af lækker og sund mad - vi ved, hvor vigtigt et godt måltid er for energi og arbejdsglæde. Frokosten er varieret, så der er noget for enhver smag og behov - alt sammen til en rimelig pris og uden tilmelding. 

Hvis trætheden trænger sig på eller du bare har lyst til en snack, så er der drikkevarer og søde sager i vores kiosk.

fuldt serviceret 24/7

Vores Community Manager er her for at hjælpe dig med alt fra IT-spørgsmål til mødeopsætning, så du kan bruge mere tid på det, du er god til. Vi sørger for, at alt det praktiske bare fungerer, så du kan koncentrere dig om din virksomhed. Vores hensigt er at gøre din hverdag enklere og din arbejdsplads mere produktiv.

fest & faglihed

Vi sætter pris på de glade øjeblikke - fra hyggelige fredagsbarer og inspirerende community-møder til vores årlige sommerfest og julefrokost. Her udvider vi netværket og styrker de professionelle bånd - og kobler af, sammen!

I Trifolium kan du også..

... få adgang til 7 professionelle værksteder, stort dagslys fotostudie, kurser, eventlokaler - og meget mere..

7 VÆRKSTEDER TIL PROFESSIONELLE

Professionelle løsninger kræver professionelle rammer. Vi har syv specialiserede værksteder samt et mobilt container værksted (MPU), som alle indeholder professionelt udstyr målrettet det enkelte fagområde. I værkstederne er der et gennemgående fokus på kvalitet med udgangspunkt i professionelle virksomheders produktionsflow.

KURSER & NETVÆRK

Opdag nye færdigheder og dygtiggør dig fagligt på en økonomisk og fleksibel måde hos os. Med kurser som teknisk tegning, CNC kursus og andre fagområder, tilbyder vi dig en unik chance for at udvikle "skills for life". Uanset dit niveau eller dine interesser, finder du kurser, der passer til dine behov og hjælper dig med at vokse både personligt og professionelt.

Interesseret i at høre mere? Kontakt os for et tilbud eller en rundtur.

Flexplads
Fra 900 kr. pr. måned
læs mere
Eget Kontor
Fra 11.600 kr. pr. måned
læs mere

Book en fremvisning

Er du interesseret i at være medlem hos os, så skriv dine kontaktoplysninger herunder, så finder vi en dag, hvor du kan komme forbi og få en rundtur og vi kan finde det rette medlemskab til dig.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

TRIFOLIUM

Bådehavnsgade 42K,
2450 København SV

Kontakt
Telefon: +45 53551515
Mail: info@trifo.dk

Åbningstider:
Mandag - fredag, 9-16

Get directions