EGET KONTOR

Fra 11.600 kr. pr. måned

Når du lejer et kontor hos os, får du lækre rammer, ergonomiske møbler, 24/7 adgang - det hele understøttet af vores Office Manager. Fleksible vilkår sikrer let op- og nedskalering for din virksomhed, hvilket minimerer risiko og tilpasser sig jeres skiftende behov. Med simpel onboardning kan du hurtigt komme i gang.

EGET KONTOR, ÅBENT FÆLLESSKAB

Private, stilfulde kontorer i alle størrelser, gør det nemt at skalere din virksomheds pladsbehov, så du nemt kan tilpasse dig og vokse. Lokalerne er allerede møbleret med ergonomiske stole og hæve-sænke borde, der sikre dig en god komfort. Alt dette får du i et levende og åbent fællesskab.

FULDT SERVICERET 24/7 - 365

Vores Community Manager er her for at hjælpe dig med alt fra IT-spørgsmål til mødeopsætning, så du kan bruge mere tid på det, du er god til. Vi sørger for, at alt det praktiske bare fungerer, så du kan koncentrere dig om din virksomhed. Vores hensigt er at gøre din hverdag enklere og din arbejdsplads mere produktiv.

FRA TELEFONBOKS TIL KONFERENCESAL

Du får adgang til mødelokaler, konferencerum og telefonbokse - så er der rum til alt fra private samtaler, gruppearbejde og store præsentationer. Det er enkelt at booke og vi sørger for det udstyr og de services du skal bruge, der gør dit arbejde lettere og mere effektivt.

SUND OG VARIERET FROKOSTORDNING

Frokosten består af lækker og sund mad, for vi ved, hvor vigtigt et godt måltid er for energien og arbejdsglæden. Frokosten er varieret, så der er noget for enhver smag og altid noget at vælge imellem.

Derudover har vores kiosk et bredt udvalg af kolde drikke og søde sager, hvis energiniveauet falder eller du bare har lyst til en snack.

FEST & FAGLIGHED

Fra afslappede fredagsbarer til sæsonens årlige begivenheder. Vi arrangerer mange typer events, der kan bringe os tættere sammen. Det er en fed måde at lære nye mennesker at kende på, lære noget nyt eller bare hygge sig med kolleger. Og hvem ved, måske får du også styrket dit netværk undervejs. Det er sådan vi holder gejsten oppe og holder os skarpe – sammen.

Du kan også tage en samarbejdspartner med og dele dit netværk.

Flexplads
Fra 900 kr. pr. måned
Læs mere
Egen plads
Fra 1.800 kr. pr. måned
Læs mere

Book en fremvisning

Er du interesseret i at være medlem hos os, så skriv dine kontaktoplysninger herunder, så finder vi en dag, hvor du kan komme forbi og få en fremvisning og vi kan finde det rette medlemskab til dig.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.