Trifolium

Design & Produktion

Production studio er specialiserede i prototyper og one-offs

Vi bringer jeres visioner til live i træ, metal og kompositter og omsætter jeres ideer til unikke til bæredygtige produktioner.

Egen in-house design og produktion

I Trifolium har vi vores egen in-house design- og produktionsafdeling, hvor vi hjælper kreative med at føre idéer ud i livet på vores værksteder og gennem vores netværk. Det kan være møbler, inventar, køkkener eller meget andet. Modellen er, at du selv bestemmer, hvor meget du vil stå for - vi kan skabe det sammen, vi kan lære dig det, eller vi kan gøre det hele for dig. 

Fra idé til færdigt produkt eller noget midt imellem  

Vi kan hjælpe dig gennem hele designprocessen, uanset om du har en idé og leder efter hjælp til materialevalg og fremstilling eller blot har brug for at få produceret ud fra dine specifikationer. Vi har CNC-fræser, laserskærer, 3D-printere, mm., ligesom vi også har faciliteterne til mere traditionel fremstilling i træ og metal. Og har vi ikke selv kompetencerne, kan vi sætte vores netværk af dygtige snedkere, tekstil- og metalarbejdere m.fl. til at frembringe dit projekt.

Vi ser frem til at høre om dit projekt

Har du en idé, der skal blive til virkelighed? Book en rundtur i vores faciliteter og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt.

TRIFOLIUM

Bådehavnsgade 42K
2450 København SV

Kontakt
Telefon: +45 53551515
Mail: info@trifo.dk

Åbningstider (adm.):
Mandag - fredag, 9-16

Find vej