Flexplads

Kontor til leje i Københavns sydhavn

Med flexplads har du adgang til vores forskellige arbejdsstationer samt et bredt udvalg af faciliteter og tjenester. Nyd gratis kaffe og te, samt adgang til vores lokaler 24/7.

MANGE TILKØBSMULIGHEDER

Vi vokser med dit behov, fra 7 specialiserede værksteder og et fotostudie til rummelige eventlokaler – vi har det hele. Blot tag fat i os og vi finder det rette medlemskab til dig.

Fra 900 kr. pr. måned

SKIFT PLADS EFTER behov

Med en flexplads får du friheden til at vælge arbejdsplads i fællesarealerne - udsigt over havnen eller en hyggelig krog med planter? Vi har indrettet med alt fra højborde til sofaer, så du kan finde det perfekte spot, der matcher dit humør og arbejdsbehov. Uanset om du har brug for ro til arbejdet eller at sparre med andre i huset, kan du nyde fleksibiliteten i et miljø der kan tilpasses din arbejdsrytme.

BRUG HUSETS MANGE OMRÅDER

I det 'Blå Område' mærker du husets sociale puls - det er også her du finder flippermaskinen, frokostordningen og den gode stemning. Her er møbleret med højborde, sofaer og lænestole vi selv har designet og bygget. Her er altid aktivitet - ideelt for dem, der kan li’ et dynamisk arbejdsmiljø og hvor telefonbokse sikrer ro til vigtige opkald.

Vær social i afslappet stemning

Vi sætter pris på de glade øjeblikke - fra hyggelige fredagsbarer og inspirerende community-møder til vores årlige sommerfest og julefrokost. Her udvider vi netværket og styrker de professionelle bånd - og kobler af, sammen!

Billig FROKOSTORDNING

Hver dag præsenterer vi et bredt udvalg af lækker og sund mad - vi ved, hvor vigtigt et godt måltid er for energi og arbejdsglæde. Frokosten er varieret, så der er noget for enhver smag og behov - alt sammen til en rimelig pris og uden tilmelding. 

Hvis trætheden trænger sig på eller du bare har lyst til en snack, så er der drikkevarer og søde sager i vores kiosk.

FULDT SERVICERET 24/7

Vores Community Manager er her for at hjælpe dig med alt fra IT-spørgsmål til mødeopsætning, så du kan bruge mere tid på det, du er god til. Vi sørger for, at alt det praktiske bare fungerer, så du kan koncentrere dig om din virksomhed. Vores hensigt er at gøre din hverdag enklere og din arbejdsplads mere produktiv.

I Trifolium kan du også..

... få adgang til 7 professionelle værksteder, stort dagslys fotostudie, kurser, eventlokaler - og meget mere..

7 VÆRKSTEDER TIL PROFESSIONELLE

Professionelle løsninger kræver professionelle rammer. Vi har syv specialiserede værksteder samt et mobilt container værksted (MPU), som alle indeholder professionelt udstyr målrettet det enkelte fagområde. I værkstederne er der et gennemgående fokus på kvalitet med udgangspunkt i professionelle virksomheders produktionsflow.

STYRK din faglighed - deltag i kurser

Opdag nye færdigheder og dygtiggør dig fagligt på en økonomisk og fleksibel måde hos os. Med kurser som teknisk tegning, CNC kursus og andre fagområder, tilbyder vi dig en unik chance for at udvikle "skills for life". Uanset dit niveau eller dine interesser, finder du kurser, der passer til dine behov og hjælper dig med at vokse både personligt og professionelt.

Interesseret i at høre mere? Kontakt os for et tilbud eller en rundtur.

Egen plads
Fra 1.800 kr. pr. måned
Læs mere
eget Kontor
Fra 11.600 kr. pr. måned
Læs mere

Book en fremvisning

Er du interesseret i at være medlem hos os, så skriv dine kontaktoplysninger herunder, så finder vi en dag, hvor du kan komme forbi og få en rundtur og vi kan finde det rette medlemskab til dig.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

TRIFOLIUM

Bådehavnsgade 42K,
2450 København SV

Kontakt
Telefon: +45 53551515
Mail: info@trifo.dk

Åbningstider:
Mandag - fredag, 9-16

Find vej