KOM OG VÆR MED
sommerFEST BÅDEHAVNSGADE 2024
fredag d. 7. juni

Trifolium og nærområdets mange aktører, inviterer dig til en festlig dag på Bådehavnsgade i Københavns Sydhavn! 🎈

Oplev pulsen fra lokalområdet og nyd en dag med masser af aktiviteter. Slå vejen forbi og vær med til en uforglemmelig fest!

Læs mere om dagens program nedenfor👇 Der løbende bliver opdateret.

Smokestack

Er du til saftdrivende pulled pork burger, smagfuld pulled beef, røg fra hickory træ, prisvindende BBQ-saucer og den helt perfekte kombination af saftighed, mørhed, tekstur og røgsmag, så kom og prøv Smokestacks burger

HUSTED VIN

Besøg Husted Vin til en vinsmagning og en afslappet stemning i baren. De tilbyder et stort udvalg af vine, der passer til enhver smag. Kom og lær mere om vin, mens du nyder et glas.

LESIFRE WORKSHOP

Deltag i Lesifre Workshop og mød Sif og Rolf fra programmet 'Bolig for nul og niks'. De vil lære dig værdifulde "gør-det-selv" færdigheder, der inspirerer dig til at skabe og udføre dine egne projekter derhjemme.

STEJLEPLADSEN

Oplev havets skatte og lær teknikker til at filetere og ryge fisk, og find ud af, hvordan tang kan være et bæredygtigt tilskud til din kost. Deltag i deres workshop og udvid dine kulinariske horisonter.

LÆkker sulten?

Køb en slushice, softice eller et bæger popcorn hos tivoliboden.

copenhagen coffee lab

Hos Copenhagen Coffee Lab kan du nørde kaffe og besøge deres kafferisteri.
Oplev deres passion indenfor kaffe og nyd en kaffe i deres kaffebod. Perfekt for kaffeelskere, og andre nysgerrige sjæle.

Sydhavns genbrugscenter

En inspirerende dag med workshops og kreativitet på Sydhavns Genbrugscenter. Den står på åbne værksteder, genbrugslykkehjul og kunstinstallationer.

FLERE FUGLE

Deltag i borgerbageriet, hvor du lærer at sno dine egne kanelsnurrer. Nyd en friskbagt kanelsnurre, som du selv har været med til at lave. En sjov og lærerig oplevelse for alle aldre!

Fællesspisning

Uforglemmelig middag under åben himmel. Nyd lækkert tilberedte retter og del smagsoplevelser og historier i godt selskab. En ægte fest for fællesskabet og smagsløgene!

Lowlife Brotherhood

Glæd jer til en aften fyldt med medrivende bluegrass musik fra det talentfulde band, Lowlife Brotherhood, der er kendt for deres energiske liveoptrædener og autentiske lyd.

Blue Rose Down

Oplev en eksplosion af blues og rock når Blue Rose Down indtager scenen! Med kraftfulde guitar riffs og hypnotiske vokaler, defineres en ny æra af bluesrock.⁠

DJ Enterthevoigt

Dyk ned i en verden af disco og house med Enterthevoigt. Fra reggae og dancehall til pulserende disco og house vibes, Enterthevoigt bringer en unik energi til dansegulvet med hans forrygende beats.

Aktiviteter for alle aldre

Fodbold, basket, 'Slå søm i', stangtennis og meget mere. Sjove aktiviteter for alle aldre.
Her kan i hygge med de andre gæster, og måske få en turnering på banen!

SAGA Space architects

SAGA Space Architects åbner dørene til deres værksted. SAGA Space Architects bryder grænser inden for arkitekturen ved at udforske og designe for rummiljøer. De repræsenterer design på det højeste niveau, skaber nye generationer af arkitekter og åbner op for arkitekturens nye territorier i rummet.

Asmund havsteen-mikkelsen

Kunst- & kulturcafé om ’Det generøse fællesskab’

En miniudstilling med værker, oplæg og samtale v. billedkunstner og forfatter Asmund Havsteen-Mikkelsen. Cafésamtalen foregår i Asmund Havsteen-Mikkelsens atelier, Bådehavnsgade 44A, Port 3. 

CYKELVASK

Kom og vask din cykel hos REN CYKEL.
De har det hele med, til at du kan vaske din cykel strålende ren.

HVad er trifolium?

Trifolium er et industrielt værksteds- og kontorfællesskab til virksomheder, som har brug for professionelle udviklings- og produktionsfaciliteter. På +5000 m2 tilbyder vi syv fuldt servicerede værksteder, kontorpladser, møde- og festlokaler, fotostudie, et mobilt containerværksted, teambuilding mm. - det hele på fleksible vilkår. Vi er et stærkt tværfagligt og socialt community i professionelle rammer henvendt til professionel produktion.

Hvor er vi?

Med en kort gåtur fra både bus og metro, kan dine gæster let komme til din fest.
Bådehavnsgade 42, 2450 KBH SV

Bus 7A & 18 - stoppested Bådehavnsgade - 600 m gåafstand

Metro M4 - Sluseholmen (juni 2024) -
700 m gåafstand

Havnebus 992 Teglholmen -
1600 m gåafstand

Cykel fra Rådhuspladsen - 18 min på cykel

TRIFOLIUM

Bådehavnsgade 42K
2450 København SV

Kontakt
Telefon: +45 53551515
Mail: info@trifo.dk

Åbningstider (adm.):
Mandag - fredag, 9-16

Get directions